Pages

lauantaina, syyskuuta 22, 2012

Makroviikot:rikki


Tämä ei ole kuin vähän rikki. Se on minun vanha puhelin
 ja tällä ketkellä yhdellä minun tyttäristäni käytössä. 
Tämän näköiseksi puhelin tuli sen jälkeen, kun annoin sen hänelle...
Hän kinuaa koko ajan kosketusnäyttöpuhelinta, mutta aion ostaa sellaisen hänelle vasta, 
kun hän oppii pitämään puhelimet kunnossa.

Lisää rikkinäisiä juttuja Makrokuva -sivulla.

sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Makroviikot: pari

(klikkaa isoksi)

Limingan kunta on kylvänyt muutamaan paikkaan auringonkukkia, joita kaikki nyt saavat käydä poimimassa. Auringonkukkaniityt ovat ihania, keltaisia piristysläikkiä harmaan alkusyksyn keskellä. Hieno idea!

Tällä viikolla Makroviikkojen aiheena on siis pari. Lisää pareja löytyy täältä.

perjantaina, syyskuuta 14, 2012

Heidi Sisustusbloggarina: Kodin TOP 5

Ainosofia haastoi blogikavereitaan näyttämään omista kodeistaan parhaita paloja. Ja minähän olen yllytyshullu!

Nyt sitten yritän olla hieman niin kuin sisustusbloggari. Tässä on TOP 5 satunnaisessa järjestyksessä.


Olohuoneen nurkassa on ruotsalaiselta kirpputorilta pilkkahintaan ostettu itämainen pöytä, indonesialainen lamppu ja kiinalainen sisustustaulu. En tiedä onko taulu aito. Lampun ostin ihanasta oululaisesta sisustusliikkeestä nimeltä KaxGiraffia. Valitettavasti liike sulki ovensa pari vuotta sitten.


Olohuoneesta ulkooven vierestä löytyy myös pieni puinen pöytä, jolle kasataan tavaraa ja jossa on yksi talon kolmesta tietokoneesta. Vasemmanpuoleinen taulu on palkintoni siitä, kun voitin Minuuttinovellikilpailun vuonna 2007. Teoksen on tehnyt Tania-Maria Moilanen, ja sen nimi on Ensiaskeleet. Taululla on minulle suuri tunnearvo. Oikeanpuoleisen maisemataulun on maalannut ex-anoppini. Ikkunalaudalla on keväällä 2012 tekemäni rakusavityö nimeltä Eräänlainen pingviini. Klikkaamalla linkkiä näette sen paremmin. Kynttiläjalan ostin parilla eurolla kierrätyskeskuksesta. Virkattu pitsiliina on edesmenneen äitini tekemä. DVD-hyllystä näkee avopuolisoni elokuva- ja sarjamieltymykset!


Käytävällä on viime syksynä tekemä savi/sekatekniikkatyö nimeltä Naamio. Löysin tuon tuuletusikkunan osan tämän talon pannuhuoneesta. Kierrätys kunniaan!


Sitten siirrymmekin jo makuuhuoneen puolelle! Siellä on afrikkalainen/itämainen tunnelma. Patsas on indonesialainen ja ostettu myös siitä entisestä itämaisesta sisustusliikkeestä. Nuo afrikkalaiset tyynynpäälisetkin ovat sieltä.


Sängynpäädyn yläpuolella olevalla hyllyllä on lisää afrikkalaista ja itämaista tunnelmaa. Tuolla on myös aikaisemman patsaspariskunnan oikea paikka. Pienen Buddhan ostin Gabriela Bookshopista. Sekin liike on jo lopettanut toimintansa. Nykyisin tuollaisia juttuja löytyy Oulusta Kuukorennosta. Norsun olen saanut siskoltani lahjaksi.

Olisi ollut vielä muutama kiva juttu, josta olisin voinut kuvan ottaa, mutta ehkäpä ensi kerralla sitten...

Tämmöisiä paloja kodistani. Tyttöni moittivat, että meillä on niin kovin vanhanaikaista, mutta PIDÄN sellaisesta. Haluan asua mummonmökissä vaikka olenkin vain 38-vuotias. ;)

lauantaina, syyskuuta 08, 2012

ValokuvaTorstain 254. haaste

(klikkaa isommaksi)

Tällä kertaa oli vuorossa musiikkihaaste. Kappale on Debussyn Valse Romantique vuodelta 1890.



lauantaina, syyskuuta 01, 2012

Kirja-arvonta suoritettu!

Nyt olen arponut voittajat netin arvontakoneella!

Syntymä-runokokoelma lähtee postissa seuraaville henkilöille:

1. AinoSofia
2. Stansta
3. MieVaan

Onnea!

Onnelliset voittajat voisitte laittaa minulle osoitteeseen heidikatriina (at) gmail. com sähköpostia, jossa kerrotte mihin postiosoitteeseen kirjan laitan ja mikä nimi omistuskirjoitukseen laitetaan. 

(tämä olikin kivaa, voisi arpoa toistekin)