Pages

torstaina, maaliskuuta 19, 2015

Hyvää Minna Canthin ja tasa-arvon päivää unelmareseptin kera!

Kevyesti kohoavan unelman resepti

Etsi käsiisi rakkaus,
valitse iso pakkaus.
Ota kaapistasi kulho ja kauha,
ota sydämeesi ilo ja rauha.
Varaa kaikkeen paljon aikaa,
tilaa tulevaisuudesta taikaa.
Tee taikina hyvin ripeästi,
vaikka sattuisi käteen kipeästi.
Näytä kohoava unelma ystävälle,
kerro toiveesi, sano kyllä elämälle.
Kutsu mukaan itsesi juhlaan,
huuda: nyt minä iloa tuhlaan!
Maistele sekä anna muidenkin maistaa,
lauleskele ja anna auringon paistaa.
Heidi Rundgren 8.3.2015 
(Oulun ympäristön kynäilijät ry:n kirjoittajaseminaarissa kirjoitettua)

Kaikki ihmiset, unelmoikaa ja iloitkaa! Tänään on hyvä päivä siihen ja myös huominen! Älkää murehtiko sitä, jos ette eilen unelmoineet. Eilinen meni jo.

perjantaina, maaliskuuta 13, 2015

Oulun Yritystakomo Oy

Yritystakomon logo avainnauhassa.


Kerron vielä jotain tästä työnhakukampanjastani. Sitten siirryn taas runouteen ja taiteeseen tässä blogissa. Somerekrykampanjaa jatkan Twitterissä ja LinkedIn:ssä.

Liityin maanantaina Oulun Yritystakomon jäseneksi. Takomon ajatuksena on kohtauttaa ideat ja osaajat, ja tällä tavoin mahdollistaa uusien liiketoimintojen käynnistyminen. Omaa yritystä ei tarvitse olla eikä sitä tarvitse perustaa. Voi myös hakeutua muiden takomolaisten seuraan etsimään itselleen työpaikkaa tai seuraavaa uraa. Yritystakomo on täynnä idearikkaita, innovatiivisia ihmisiä. Niin minä ainakin olen tällä viikolla kokenut. Ihmisiä kannustetaan perustamaan tiimejä.

Työtönkin saa olla takojana. Oikeastaan silloinhan Yritystakomosta on eniten hyötyä, kun siellä on aikaa verkostoitua ja osallistua päivällä tapahtuviin Hehkutuksiin ja Kasauksiin. Takomolla käy myös mielenkiintoisia vierailijoita. Yritystakomolta on syntynyt lähes sata yritystä. Ihmiset ovat löytäneet työpaikkoja Duunaamon tai Yritystakomon tapahtumien kautta. Sata tekoa Oulusta –tunnustus numero 58 on myönnetty Yritystakomolle.

Tänään esittelin itseni pikaisesti takomolaisille visuaalisen ansioluttelon - Pinterestin My CV:n avulla. Halusin, että he tutustuisivat minuun kokonaisvaltaisesti. Käy katsomasta linkistä millainen tuo minun CV:ni on. 

Kuva tilaisuudesta löytyy tällä kertaa vain Twitteristä

Uuden uran metsästys siis jatkuu täynnä intoa ja iloa!